Το Sandhi είναι ένα από τα πρώτα οινοποιεία στον κόσμο που ξεκίνησαν την πορεία τους σχετικά ανάποδα. Αντί να αρχίσει από έναν οινολόγο που φτιάχνει τα κρασιά του και μετά προσπαθεί να τα πουλήσει στην αγορά, πείθοντας οινοχόους και αγοραστές ότι είναι ποιοτικά, το Sandhi ξεκίνησε από έναν οινοχόο που δεν έβρισκε στην Καλιφόρνια τα κρασιά που προτιμούσε. Ο Raj Parr, με καταγωγή από την Ινδία, κατάφερε από το 2000 και μετά να θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς sommelier του κόσμου. Ο Raj είχε μεγάλη αγάπη για τις Βουργουνδίες, ενώ ταυτόχρονα αντιπαθούσε τα κρασιά της περιοχής όπου ζούσε, την Καλιφόρνια. Έτσι αποφάσισε,το 2010, μαζί με τον καταπληκτικό οινολόγο Sashi Moorman, να δημιουργήσει το Sandhi. Να δημιουργήσει κρασιά χωρίς υπερβολικό βαρέλι, χωρίς υψηλό αλκοόλ, χωρίς χαμηλή οξύτητα, χωρίς εξόφθαλμα αρώματα. Υπάρχουν αρκετοί γνώστες που θεωρούν τo Sandhi στυλιστικό Ρουβικώνα για την νέα σελίδα των κρασιών της Καλιφόρνιας.
SANDHI WINES
Lompoc Wine Ghetto
1712 Industrial Way, Suite B Lompoc
CA 93436
United States of America
Τηλ: +805.500.8337
Email: wine@sandhiwines.com / tasting@sandhiwines.com
Web: sandhiwines.com
Δείτε όλα τα προϊόντα του παραγωγού
Showing all 3 results